Valpar

Valpar planeras sommar 2020!


E: IPOIII IPOII IPOI My's Lya Dexter av Dionis
U: My's Lya Jenny av Gertrud


www.working-dog.com

My’s Lya Dexter av Dionis är en hund med stor arbetslust och framför allt är han en naturbegåvning vad gäller spårarbete. Han är orädd, mycket miljöstark i alla sorters miljöer och dessutom väldigt snäll och social både mot människor och hundar. Han har tävlat i IGP (fd IPO) och några mästerskap har han varit med på, störst var när han fick åka till FMBB (VM för belgiska vallhundar) i Tyskland 2017. Idag tävlar Dexter i IGP FH-spår och tränas även i specialsök.


My’s Lya Jenny av Gertrud är en 3 årig tervuerentik född i malinoiskull. Jenny är en väldigt trevlig tik som inte lämnar många oberörda. Hon har bott hos fodervärd men av olika anledningar har hon kommit tillbaka till kenneln, vilket vi är väldigt glada för. Jenny tränas mot IGP. Hon visar stor talang då hon är väldigt arbetsvillig och förig. Stor motor men styrbar med fin on/off knapp. Biter fast och fint med naturlighet och självsäkerhet. Spårar fint och naturligt. Lydnaden fungerar bra då hon är förig och har stor will to please. Jenny är en komplett hund för sport och kan passa till vilken sport som helst. Då 2020 antagligen går helt bort ang hundtävling kommer hon antagligen först tävlas 2021.


Vi förväntar oss öppna glada och arbetsvilliga tervueren. Båda föräldrarna är från välkända malinoislinjer med stor beprövan inom avel. Valparna förväntas kunna användas inom all slags hundsport, föräldrarna är följsamma och har stor arbetsglädje. Valparna tror vi kommer bli fina hundar som kommer skänka deras ägare glädje i många år. Detta är en drömkull där 2 av mina favorittikar kombineras och dessutom blir det långhår precis som både Dionis Od Malsovického och Eske. Valparna blir tervueren. Detta är inga förstagångshundar och dom kommer behöva arbeta på något sätt.

IPOIII IPOII IPOI
My's Lya Dexter Av Dionis

Daneskjold Milo

Bendit Beauté De L'Est

Daneskjold Andra

Dionis Od Malsovického

Xinus Du Boscaille

Cessy Od Malsovického Lesa

My's Lya Jenny av Gertrud

PH SE BCH

Mallekrafts Ice
IPOIII
Deus van Joefarm
PH
Mallekrafts E'Tess

KORAD
My's Lya Gertrud av Eske

IPO/BHPIII IPOII
Daneskjold Aragon

Eske

MY'S LYA KENNELMitt namn är Lotta Olavi och jag driver en småskalig uppfödning av bruksvarianterna av Belgisk Vallhund/Tervueren och Malinois. Jag lägger stor vikt vid mentalitet och arbetsduglighet. Om du är intresserad av en valp från My's Lya, så är du mer än välkommen att slå en signal eller mejla mig.

Lotta Olavi

Kritbruksvägen 198-0
274 94 Skurup


Telefon: 070 558 02 80


Email: info@myslya.com

© Copyright. All Rights Reserved.